Juhlat Impromptu

Viikko puskettiin taas taysin rinnoin. Pitkia paivia, aikaisia aamuja, kouluprojekteja, pullanpaistajaisia, ja kolmioeloa kodin, koulun ja duunin valilla. Sita ihan tuttua ja tavallista arkea, onneksi upeassa kelissa ja pilvettomalla taivaalla. Viikkoa tietenkin varitti vaalitentit ja perjantain uurnalla piipahdus. Saatiin numero raapustettua lappuun, ilman suukkoja tai sydamia :) Nairobin huikea aanestysvilkkaus paasi Iltasanomiinkin asti -  tuntuu etta tallaisissa tilanteissa ulkosuomalaiset ottavat kotimaisuuden suurella vakavuudella ja asioihin on paastava vaikuttamaan, vaikka kaukaakin. Muutamia keskusteluja ehdokkaista ja vaalivaikutuksista on taallakin kayty, vinkkeli ehka hiukan toinen ja painoarvot kenties himpan muualla.


Viikonloppu  lahestyi ilman sen kummallisempia suunnitelmia - Alexin jalkapalloturnaukset vievat tammikuun viikonloppujen safarimahdollisuudet, joten ollaan paatetty sitten nauttia savannin sijasta verannasta ja puuhailusta pihalla ja kotosalla. Tosin perjantaina aamiaisen aikoihin Jaun sai jotenkin puuhattua hipat meille samaksi illaksi, siis ihan kunnon kerho tuli kutsuttua koolle. Vanhaa kunnon remmia ja uusia mukavia mukana myoskin.


Istuttiin terassilla akaasian alla, bongattiin tahtitaivasta, juteltiin niitanaita, kikateltiin kaikkea,  syotiin tonnitolkulla ja siemailtiin samalla. Rennoin rantein kynttilanvalossa ja tunnelma taivaalla. Mukana myos ihania  ystavia Suomesta, jokavuotuisella kylareissulla. Rohkeimmat jaksoivat aamutunneilla, ja tanaan onkin sitten maksettu laiskuudella eilisen hauskanpidosta. Ihan sen vaartti.


Huomenna on rytmi toinen, toivottavasti. Tarkoituksena paasta lenkille metsaan ja hoitaa hiukan duunihommia - ja heti aamutuimaan :)





Comments

Popular Posts